De ISDE subsidie service van BTW solar

Met de ISDE subsidie service zal BTW Solar de subsidie aanvraag volledig voor u uit handen nemen. De kosten van de ISDE bedragen 79,- inclusief BTW.

Omdat wij pas tevreden zijn als de klant ook tevreden is hanteren wij het no cure – no pay beleid. Dit betekent dat wij pas kosten in rekening brengen wanneer de subsidie is toegekend.

Warmtepomp

Wanneer u een warmtepomp heeft aangeschaft is de kans groot dat u in aanmerking komt voor de ISDE subsidie. De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het type apparaat.

Klik hier voor meer informatie

Zonneboiler

Wanneer u een zonneboiler heeft aangeschaft is de kans groot dat u in aanmerking komt voor de ISDE subsidie. De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het type apparaat.

Klik hier voor meer informatie

Pelletkachel

Wanneer u een pelletkachel heeft aangeschaft is de kans groot dat u in aanmerking komt voor de ISDE subsidie. De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het type apparaat.

Klik hier voor meer informatie

Biomassaketel

Wanneer u een biomassaketel heeft aangeschaft is de kans groot dat u in aanmerking komt voor de ISDE subsidie. De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het type apparaat.

Klik hier voor meer informatie

“BTW Solar, de specialist in het aanvragen van subsidies op duurzame apparaten.”

BTW Solar